EmailFacebookLinkedIn

 

Ruimte om jezelf te zijn

Met circa 2000 medewerkers verspreid over 200 locaties door heel Nederland zijn we goed vertegenwoordigd in onze branche. Ondanks de omvang weten we regionaal gezien onze eigenheid te behouden. En dat merk je als je bij ons werkt. Omdat onze organisatie flink groeit en ontwikkelt, krijgen onze collega's volop de ruimte om zelf te ondernemen, nieuwe ideeën uit te werken en vooral te doen waar ze goed in zijn en plezier in hebben.

Zoals wij op onze kinderopvang en binnen onze (jeugd)zorg ruimte en aandacht bieden aan ieder individu, zo geven wij ook onze collega's de ruimte en aandacht die nodig is. Wij geloven dat iedereen unieke kwaliteiten heeft en ervaren dagelijks dat we elkaar daarin aanvullen. Bij ons mag je jezelf zijn omdat wij weten dat je alleen dan tot het beste resultaat komt. Voor jezelf en voor de organisatie.

Stichting Meander-Prokino wil een organisatie zijn waar iedereen zich thuis voelt, gewaardeerd wordt en kan meedoen op elk niveau. Daarnaast willen we een afspiegeling zijn van de samenleving, zodat zowel werknemers als klanten zich in onze organisatie kunnen herkennen.