EmailFacebookLinkedIn

Sollicitatieprocedure

We hebben de sollicitatieprocedure geautomatiseerd. Dat betekent dat de gehele procedure, inclusief alle communicatie omtrent je sollicitatie, via deze website verloopt. Als wij jouw sollicitatie hebben ontvangen, sturen we je vervolgens een e-mail waarin we je vragen een persoonlijke pagina aan te maken op het sollicitatieportaal op deze site. Op deze persoonlijke pagina vind je dan alle informatie met betrekking tot jouw sollicitatie op één plek terug. Bijvoorbeeld of je brief in goede orde is ontvangen, of en wanneer we je uitnodigen voor een sollicitatiegesprek en of we nog aanvullende informatie van je nodig hebben. Dit is lekker overzichtelijk en je weet altijd waar je aan toe bent. Zodra er een bericht voor je klaarstaat ontvang je van ons een e-mail met daarin een link naar het betreffende bericht. 

Solliciteer je voor de eerste keer bij onze organisatie? Volg dan onderstaande stappen 1 t/m 4

Stap 1: Klik op de knop solliciteren bij de vacature waarop je gaat solliciteren.

Stap 2: Vul je gegevens in. Voeg je CV en motivatie toe als bijlage.

Stap 3: Verstuur sollicitatie

Stap 4: Maak een account aan

Je ontvangt een bevestigingsmail waarin we je vragen een persoonlijk account aan te maken. Let op; deze mail kan bij ongewenste e-mail terecht komen. Het persoonlijke account gebruiken we om veilig, overzichtelijk en gemakkelijk met elkaar te kunnen communiceren. 

Vaak maken we gebruik van een sluitingsdatum. Na de sluitingsdatum ontvang je zo spoedig mogelijk bericht over jouw sollicitatie. Staat er geen sluitingsdatum bij de vacature? Dan ontvang je binnen drie weken van ons bericht over jouw sollicitatie.

Het is niet mogelijk om via e-mail te solliciteren, solliciteer altijd via deze website op een vacature of stuur een open sollicitatie in.

 

Heb je vragen over de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met de afdeling Werving & Selectie via werken@prokino.nl 
Stel je vraag via de mail en laat je contact gegevens achter. Wij nemen dan contact met je op.